Saturday, June 25, 2022

Laura Cosoi

În postarea de pe rețelele de socializare ea a dezvăluit cum și-a petrecut timpul până acum cu noul membru din familia sa. După două nașteri reușite în urma cărora a adus pe lume două fetițe minunate Laura.


Fashion Beauty Laura Cosoi Page 11 Fashion Fashion Beauty Beauty

Bucurie mare în familia actriţei.

. 1 day agoLaura Cosoi nu-și mai încape în piele de bucurie. Laura Cosoi - Ochii mei albastri mi-au deschis toate usile 20 mai 2010 Alice Nastase Buciuta Revista Tango. Zborul si cerintele necesare calatoriei in pandemie.

868311 likes 26878 talking about this. Despite a hectic schedule Laura makes time for her beloved fans on social media platforms. 1 day agoLaura Cosoi a anunțat pe contul ei de Instagram că a născut cea de-a treia fetiță.

21 hours agoCum arată Laura Cosoi la o zi după ce a născut. Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean și împreună începând de azi 23 iunie sunt părinți de trei fete. Laura Cosoi is a Romanian film and theater actressShe was born on January 2 1982 in Iasi Romania.

Vedeta este cea mai fericită mămică din lume după ce astăzi a născut-o pe cea de-a treia fetiță. 18 hours agoLaura Cosoi tocmai a dat naștere unei fetițe minunate pe nume Lara. Laura Ana Cosoi Age.

În continuare veți putea înțelege care este motivul pentru care fosta iubită a lui. Perechea și-a oficializat relația în luna august a anului 2015. Till then stay tuned.

Rita în vârstă de 2 ani și Vera bebelușul celor doi în vârstă de două luni. Vedeta și soțul ei Cosmin Curticăpean sunt în culmea fericirii și se simt cu adevărat binecuvântați că familia lor s-a mărit. Laura Cosoi o frumoasă poveste de dragoste alături de afacerist.

Înainte să devină blondina cuminte care postează pe blog reţete de prăjituri şi ţinute trendy Laura Cosoi a avut o perioadă în care promova o cu totul altă imagine. Mulți s-au întrebat cum de vedeta a ales un asemenea nume dar și ce semnificație are acesta. Doar că artistul voia să rămână burlac mult timp ceea ce nu i.

He graduated from the Faculty of Philosophy-Social Work Alexandru Ion Cuza University in IasiIn 2002 she plays first role in the TV series La BlocOther notable roles in films Cu un pas înainte 2007Aniela 2009 Cel Ales 2015 Play on the stage of the theaters. Vedeta are un zâmbet discret pe buze acesta fiind cea mai mare dovadă a fericirii pe care o simte. În urmă cu câteva minute Laura Cosoi a postat o imagine emoționantă cu ea din spital.

Between 2007 and 2008 he appeared in the TV series Cu un pas inainte as Mara Soare. 18 hours agoCe semnifică numele ales de Laura Cosoi pentru fiica sa. Fanii vedetei au fost foarte încântați după ce au văzut ultima poză de pe rețelele de socializare ale acesteia.

Ea și partenerul ei de viață Cosmin Curticăpean și-au dorit extrem de mult acest copil iar vestea că a venit pe lume a bucurat acum pe toată lumea. Fosta iubită a lui Smiley a devenit mamă pentru a treia oară astăzi 23 iunie 2022. He graduated from the Faculty of Philosophy-Social Work Alexandru Ion Cuza University in IasiIn 2002 she plays first role in the TV series La Bloc.

We will update the data as soon as it is on the media. Vedeta a postat o fotografie cu mâna micuței spunând și ce nume va purta aceasta. Lara este numele pe care ce-a de-a treia fetiță a Laurei Cosoi l-a primit de la părinții săi.

By Laura 10 3481. Și-a păstrat aceeași frumusețe ca odinioară. She is available on Instagram.

Laura Ana Cosoi was born on 2nd January 1982 in Romania. 1 day agoLaura Cosoi 40 de ani a dat vestea cea mare. Laura Cosoi este împreună cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean de cinci ani și au două fetițe superbe.

Potrivit sursei citate actrița însă suferea după relația de cinci ani pe care o avusese cu Smiley de la care ar fi așteptat. De câteva zile Laura Cosoi aştepta să ajungă din nou la maternitate pentru a da naştere celei de-a treia fetiţe a ei cu Cosmin CurticăpeanAzi când emoţiile s-au tot adunat vedeta a ajuns pe mâna medicilor de la Spitalul Medicover unde la. 1 day agoLaura Cosoi a adus-o pe lume pe cea de-a treia fiică o copilă sănătoasă pe nume Lara.

Vedeta a publicat prima imagine cu mezina familiei și a. 19 hours agoLaura Cosoi neschimbată la doar o zi după naștere. Iată că la doar 24 de ore după ce a adus-o pe lume pe cea de-a treia fiică blondina s-a pozat din clinica unde este internată iar cu această ocazie fanii au avut ocazia să vadă cum arată după ce a născut pe cale naturală.

Ea se poate declara o femeie norocoasă și împlinită pe toate planurile. La fel ca pictorialul pe care l-a realizat în Playboy în anul 2006. 1 day agoLaura Cosoi este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară.

Blondul ei era mai intens machiajul mai strident iar hainele pe care le purta erau mai îndrăzneţe. N-aș putea renunța niciodată la dans 29 mai 2011 Oana Botezatu Adevărul. The name of her parents is not known to the general media.

Cosoi is a big fan of keeping the personal information away from the press so there is nothing available about the siblings too. După o lungă aşteptare fetiţele ei Rita şi Vera îşi pot vedea în sfârşit surioara. Laura Cosoi este neschimbată și nici nu ai spune că a trecut printr-o naștere.

Laura Cosoi și Smiley s-au cunoscut pe platourile Dansez pentru tine la PRO TV. Mulțumim Doamne este mesajul postat de Laura Cosoi. Cei doi au format un cuplu timp de șapte ani și toată lumea era convinsă că se vor căsători.

Pentru mine este foarte important ca Andrei sa ma redescopere 30 noiembrie 2011 Corina Stoica Revista Tango. 40 born 2 January 1982 Country of origin. În fotografie artista se află lângă pătuțul fiice sale Lara pe care a adus-o pe lume ieri.

Laura Cosoi is a popular actress and model born on 2nd January 1982 in Romania. She is widely recognized for featuring in numerous films TV and theater performances. Laura Cosoi is a Romanian film and theater actressShe was born on January 2 1982 in Iasi Romania.

Deși se cunoșteau de multă vreme Laura Cosoi și Cosmin au făcut primul pas în 2012 când blodina și bărbatul au început o relație. Actress Blogger AuthorYoutube Gourmand World CookBook Best TV Chef Book Europe ELLE BEST STAR BLOG Rita Vera. Actrița în vârstă de 40 de ani a.

She made her debut in the film as Adina in the TV series La Bloc.


Laura Cosoi Beauty Fashion Sexy Girls


Laura Cosoi Fashion Women Winter Collection


Laura Cosoi Viva Fashion Skirts Long Sleeve Blouse


Lovely Laura Cosoi Great Makeup Hair Makeup Cross Necklace Necklace


Laura Cosoi Net Worth Height Wiki Age Bio Laura Actresses Net Worth


Laura Cosoi Body Career Husband Net Worth Fashion Laura Net Worth


Romanian Actress Laura Cosoi


Dana Budeanu Laura Cosoi Page 2 Fashion Outfits My Style


Pin By Chris S On Laura Cosoi 123 7 Iași Romania 5 4 Style Fashion Hair Styles


Time For Some More Pictures With Laura Cosoi Inspired By Brigitte Bardot In The Teddy Slim Bodysuit Summer Women Summer Casual


Dana Budeanu Laura Cosoi Page 2 Summer Dresses Dresses Slip Dress


Pin On Press


Laura Cosoi Romanian Actress Star Fashion Actresses Style


Pin On Beauty Department


Acomodarea Ritei La Cresa Laura Cosoi


Laura Cosoi Model Stunning Game Of Thrones Characters


Pin By Chris S On Laura Cosoi 123 7 Iași Romania 5 4 Hollywood Model Romanian Women Women


Pin On Romania


Pin On Starshiners X Laura Cosoi

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya